vineri, 27 iulie 2012

Liga 1 | Porumboiu nu se joacă EXCLUSIV A "rănit" Dinamo şi Rapid, acum vrea să LOVEASCĂ Steaua în plin! 'BOMBA' pregătită de Vaslui pe piaţa transferurilor (Sursa: ProSport)


Vasluiul pare lansat în cea mai tare campanie de achizţii a unei formaţii din România în ultimii 20 de ani, iar Adrian Porumboiu nu lasă senzaţia că e "pregătit" să se oprească.

După ce a adus 20 de jucători, printre care se numără şi internaţionalii români Dani Coman şi Marius Niculae, ce au fost convinşi să le lase pe Rapid, respectiv Dinamo pentru a ataca Liga Campionilor cu formaţia lui Şumudică, Porumboiu poate lovi acum în plin Steaua.

Coman, Niculae... Latovlevici

Iasmin Latovlevici e suspendat pentru meciul cu Astra, dar el este foarte aproape de a semna cu FC Vaslui.

Gigi Becali şi Adrian Porumboiu discută în aceste zile despre acest transfer, unul prin care moldovenii şi-ar betona banda stângă

Vasluiul are în lot trei jucători care ar putea evolua pe stânga, dar cu Rapid a fost folosit Milanov, semn că Şumudică nu e mulţumit de opţiunile avute la dispoziţie.

La Steaua, Latovlevici pare prima variantă pentru Laurenţiu Reghecampf, dar are concurenţă serioasă din partea lui Paul Pârvulescu şi a lui Valeriu Lupu, ultimul fiind extrem de apreciat de patronul Gigi Becali.

Nu e prima dată când Porumboiu se interesează de transferul lui Latovelici, iar transferul are acum şanse mari să se facă.
26 de ani are Iasmin Latovlevici

4 selecţii are Latovlevici în naţionala României

50 de meciuri a jucat "Lato" pentru Steaua în Liga I şi a înscris un gol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu