miercuri, 25 iulie 2012

Liga 1 | Schimbări la FC Vaslui Vaslui are un nou şef! Prima realizare: aduce 1,5 milioane de euro de la un brand care a dat bani şi la Juventus (sursa:ProSport)


Cu toate că noul sezon al Ligii I a început de o săptămână, schimbările continuă la FC Vaslui, nu doar la nivelul lotului, ci şi la cel al conducerii administrative. Site-ul oficial al grupării moldave a remis astăzi un comunicat în care se anunţa numirea în funcţia de preşedinte executiv al lui Dragoş Iftime, dar şi încheierea unui nou contract de sponsorizare cu firma producătoare de utilaje agricole New Holland, care sponsorizat-o până în urmă cu puţin timp şi pe actuala campioană a Italiei, Juventus Torino.

"Sporting Club Vaslui îşi întăreşte echipa managerială cu Dl. Dragoş Iftime, care a fost numit începând de astăzi, 25 iulie 2012, în funcţia de Preşedinte Executiv al clubului.

Sporting Club Vaslui a încheiat un nou contract de sponsorizare pentru sezonul 2012-2013 cu cei de la compania New Holland, contract în valoare de 1,5 milioane de Euro"
, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării vasluiene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu