miercuri, 25 iulie 2012

Campionate Externe | Anglia Paszkany pune mâna pe telefon! Chelsea trimite la Cluj banii din Ligă: "Di Matteo îl vrea imediat!" Transferul pe care CFR îl aşteaptă de trei ani (sursa:ProSport)


Deşi nu e vorba de un transfer direct, CFR aşteaptă mutarea cu sufletul la gură. Chelsea a pus mâna pe nu mai puţin de 60 de milioane din participarea şi câştigarea Ligii Campionilor. Englezii ar putea trimite o parte din bani la Cluj, via Porto.

Riscă să devină o adevărată telenovelă, dar mutarea lui Alvaro Pereira în Anglia prinde contur. Uruguayanul a fost anunţat de Vitor Perera că nu va intra în planurile lui, alături de Săpunaru. Fundaşul stânga nu a fost nici măcar inclus în lotul pe care Porto l-a deplasat în insulele Azore, acolo unde campioana Portugaliei va juca cu cei de la Santa Clara.

Englezii de la Daily Mail anunţă că Di Matteo s-a interesat foarte mult în ultimul timp de soarta fostului jucător al celor de la CFR Cluj.

"Este o cerere expresă a lui Di Matteo", notează englezii. Clauza de reziliere a contractului lui Pereira este de 30 de milioane, dar portughezii ar putea lăsa din preţul jucătorului. În cazul în care mutarea se va face, CFR poate primi o bună parte din banii câştigaţi de Chelsea din sezonul trecut de Liga Campionilor: 20% din banii de transfer vor fi trimişi la Cluj.

Aproximativ 4 milioane de euro ar putea intra, în acest caz, în conturile lui Paszkany

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu