joi, 26 iulie 2012

Stranieri | VIDEO INCREDIBIL! Ăsta e BLESTEM: Moţi a trăit DRAMA VIEŢII într-un meci cu Dinamo! Ca pe vremea lui Ceauşescu: cum a fost executată Ludogorets în Liga Campionilor(Sursa:ProSport)




Dramă trăită de campioana Bulgariei în preliminariile Champions League, după un meci incredibil disputat la Zagreb, cu Dinamo.

Ludogorets a ratat calificarea în turul trei preliminar al Ligii, după două manşe exrem de echilibrate cu Dinamo Zagreb şi la capătul unui meci terminat în genunchi de formaţia lui Cosmin Moţi.

După 1-1 în turul din Bulgaria, Ludogorets a făcut o primă repriză de vis în Croaţia. Bulgarii au deschis scorul prin Emil Gargorov, au fost egalaţi în minutul 33, dar au terminat primele 45 de minute în avantaj prin reuşita lui Marcelinho. În partea secundă, presiunea pusă de gazde a crescut, iar efectele s-au simţit imediat. Marcelinho a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene ('57), iar trei minute mai târziu Dinamo egala la 2 prin Rukavina.
"Arbitrul a uitat să mai fluiere finalul"

Finalul partidei avea să fie unul cu adevărat de coşmar pentru Ludogorets. Cu Cosmin Moţi pe teren (a fost introdus în minutul 88) bulgarii au scăpat calificarea printre degete într-un mod uluitor. Arbitrul german Felix Zwayer a prelungit partida nepermis de mult, iar croaţii au înscris golul victoriei în minutul 90+8, într-o fază în care aveau şi portarul în careul advers. Vida a înscris golul calificării pentru Dinamo Zagreb, iar centralul a fluierat direct finalul partidei. Cosmin Moţi şi colegii săi au rămas întinşi pe gazon minute bune, în timp ce adversarii sărbătoreau victoria alături de fani.

Presa din Bulgaria pune înfrăngerea pe seama arbitrului, care acordase 5 minute de prelungire dar "a uitat să mai fluiere finalul". "E absolut ridicol! Finalul nu mai venea. A prelungit meciul cu 8 minute, deşi de la margine se arătaseră doar 5", scriu bulgarii.
Pentru ca amărăciunea să fie şi mai mare pentru bulgari, în tur Dinamo Zagreb a înscris golul egalizator tot în prelungirile partidei.
Dinamo Zagreb - Ludogorets Razgrad 3-2 (Rukavina '33, '60, Vida '90+8 / Gargorov '12, Marcelinho '36) in tur 1-1 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu