vineri, 19 octombrie 2012

O profesoară din SUA le-a trimis elevilor poze cu ea dezbrăcată. Copiii riscă exmatricularea pentru că s-au uitat


Mai mulţi elevi de la o şcoală din Indiana, SUA, au fost sancţionaţi pentru că s-au uitat din greşeală la poze cu o profesoară de-a lor, care apărea în sânii goi, scrie The Sun.
Copiii erau la curs şi foloseau un iPad în scopuri didactice, atunci când imaginile au apărut pe ecranul dispozitivului. Cel mai probabil, iPhone-ul profesoarei lor se afla aproape de tableta elevilor, iar fişierele s-au transferat în mod automat.
La momentul respectiv, patru elevi erau adunaţi în jurul iPad-ului, când au accesat unul dintre foldere şi au dat peste imaginile deocheate.
Copiii au fost sancţionaţi şi riscă exmatricularea. Părinţii celor mici sunt revoltaţi de măsurile pe care conducerea şcolii vrea să le ia şi dau vina pe profesoară pentru cele întâmplate.
Unul dintre elevii supuşi sancţiunii, Joshua Troutt, de 13 ani, a declarat pentru o televiziune locală că imaginile cu profesoara lor în sânii goi au apărut deodată pe ecranul iPad-ului, atunci când unul dintre colegi a apăsat pe un buton.
“Nu am putut evita să o vedem. Au apărut pur şi simplu, când a apăsat colegul pe buton. Este vina ei că avea pozele pe iPhone. Sigur a apăsat ea pe ceva şi s-au transferat pe tabletă”, a spus elevul.
Reprezentanţii şcolii susţin că au luat măsuri şi împotriva profesoarei implicate în scandal, dar au refuzat să precizeze în ce constau aceste măsuri. Aceştia au precizat doar că femeia nu a fost concediată.

Sursa: Gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu